Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97579 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Z góry przepraszam za moją aktywność ,ale chwilowo nie mam czasu na gre. Prawdopodobnie w najbliższym czasie nie będe miał. Myśle ,że z miesiąc będe miał słabą aktywność czasami zerową jak ostatnimi dniami ,ale naprawde nie miałem czasu nawet wejść na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 6 Grudnia 2013 #97590 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Napisz drogi samuraju zwolnienie a nie tu piszemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98130 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Napisałem tu no bo to nie jest takie zwolnienie, od do, bo, nie wiem dokładnie kiedy bd miał czas na gre. Jakby co to niech ktoś przeniesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98432 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Przenoszę do odpowiedniego działu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Grudnia 2013 #90132 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Okej rozumiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 9 Grudnia 2013 #90133 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi