Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97566 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Nick: sunday! Wiek: 17lat. Doświadczenie (w byciu adminem):Miałem admina na serwerze jednym nie zawiodłem poprzedniego administratora ale nie stety serwer padł bo grało mało osób. Znajomość AMXX (W skali 1-10):6/10 Staż w CS-sie: Gram już w cs'a około 2 lata Steam / NonSteam: Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/ Dlaczego TY .!:Tak jak wspomniałem miałem już admina i znam się na nim. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:4-5h w weekendy to gdzieś tak 5-7h Kontakt: steam: [email protected] Nie musi być ten admina na zawszę tylko na próbę a potem sami zadecydujecie czy dobry jestem. Pozdrawiam sunday! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97568 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 no jakos nie mam do ciebie przekonania do twojego adminowania zadko widuje cie na serverze ale na probe moze byc neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97572 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jak wbijesz 30h to złóż podanie a nie masz 12 ;/ http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.110:27008/top_players/?query=sunday&Search=Search Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97573 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja już długo gram na serwerze tylko że jest reset gametracku i dlatego mam 12 tak to bym miał z 50-60h. Przecież będę miał admina to będę grał na serwerze to nabiję. Może tak być ?? plis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97574 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 po tej wypowiedzi moge spokojnie stwierdzić ze nie masz 17 lat. Był reset gt to dlaczego juz ludzie maja po 80h? Żaden 17 latek by nie napisał pliss Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97576 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 No borze przez jedno słowo plis już nie mam 17 lat jak mam. Nie no pozdruś 600 bez żartów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 6 Grudnia 2013 #97578 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 To jest podanie , nie rozumiem po co ten spam . Pozdro daruj sobie takie uwagi . PS : sunday! Kryteria mówią jasno , trzeba mieć przegrane 30 h . Teraz często servery był off , więc tym bardziej podanie za szybko . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97584 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Lovany nadrobie te godziny bo tak jak wspominałem będę miał admina to będę grał. Ok Lovany Daj mi chociaż szanse ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 6 Grudnia 2013 #97585 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Ja jestem neutral/nie: -przede wszystkim za mało godzin. -nie jestem przekonany do Twoich 17 lat. Zapraszam na ts'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 6 Grudnia 2013 #97586 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Chyba będzie najlepiej, jeżeli pozostawię to podanie bez komentarza. Ortografia i brak umiejętności poprawnego składania zdań Cię skreśla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 6 Grudnia 2013 #97587 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi