Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97532 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Nick: [bOT]Mi[$]strz Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): miałem własną sieć serwerów Znajomość AMXX (W skali 1-10): 9/10 Staż w CS-sie: 6 lat Steam / NonSteam: NonSteam Dlaczego TY .!: Wiem co to kultura. Każdego traktuje z szacunkiem. Chcę pomóc w rozwinięciu serwera. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: w dni szkolne 2-4 godziny w weekendy 5-7 godzin Kontakt: skype-lukasz99821 gg-4844644 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Grudnia 2013 #97540 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na tak: +ogarniasz +znasz regulamin +pomagasz +jesteś miły -zmień nick, ponieważ gametracker odczytuje Cie jako bota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97547 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na wielkie TAK: +często przebywa na serwie +ogarnia CT i regulamin +wiek +nie popada w konflikty +pomocny, często zgłasza na u@ przewinienia innych graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97551 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jestem na Tak + miły +kulturalny + ogarnia ct + aktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97555 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na Tak ale mały problemik Powody: +Ogarnia +MIły +Często w CT -16 lat no prosze cię masz tyle samo co ja albo o 1 rok starszy ale nie 16 -Popraw aktywność na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 6 Grudnia 2013 #97558 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jestem na Neutral -Ogarnia -czasami fk Można ci dać próbnego na 14 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98080 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 tak pomagasz aktywny ct ogarniasz jesteś miły masz kulture .... więcej nietrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 8 Grudnia 2013 #98102 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Nie ma z nim problemów Uczynny, zna zasady & jest spoko ;p TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 #98127 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Na TAK -ogarniasz -znasz reg. -duzo w ct -miły -kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98396 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Jestem na Neutral +Ogarnia -czasami fk +MIŁY -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 9 Grudnia 2013 #98437 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 jestem na tak. +Miły +Kulturalny +zna regulamin - często zdarza ci się fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98773 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 jestem neutral -ogarnia -czasami wkurza -wymagania chyba ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98774 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Zmieniam Jestem na Nie: - FK czasami -Wątpie w twój wiek -kultura' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 12 Grudnia 2013 #98837 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 Zmieniam Jestem na Nie: - FK czasami -Wątpie w twój wiek -kultura' Zmieniasz zdanie, bo Ci dał NIE w podaniu?! Puknij się w głowę! Zastanów się nad swoją decyzją 10 razy, zanim coś napiszesz... Co do kolegi to jest na DUŻE TAK, ogarnia, aktywny oraz ogarnia w CT. Poza tym nie sprawia problemów i często zgłasza przewinienia na u@. Zasługuje na admina swoją postawą. PS. Rajder, te wszystkie TAK w podaniu Twoim dostałeś po znajomości, na szczęście serwer na tym nie ucierpiał, ponieważ odrzucono Ci podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Grudnia 2013 #96101 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi