Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Nick:Cocainka Wiek:14 Doświadczenie (w byciu adminem):Byłam już 1 adminką na jb Znajomość AMXX (W skali 1-10):8 Staż w CS-sie:2 lata Steam / NonSteam:Steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Cocainka/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Ponieważ chce pomóc w ogarnianiu niektórych osób. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a:3-4 godziny Kontakt:steam; andrekuzwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jestem na TAK Powody : -Miła -Pomocna co do Servera -Trzyma kulture -Tylko bym chciał cię więcej widzieć w CT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jestem na TAK: -ogarnie(jak czegoś nie będzie wiedziała, to jej podpowiem na Steamie, ponieważ mam z nią stały kontakt), -miła, -tylko trochę za mało w CT. U mnie masz Admina. 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 jestem na tak Miła zna regulamin nie fk aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na Tak -ogarniasz -staly kontakt na steam -ogarniasz -zna regulamin -pomocna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na tak pomagasz jesteś miła ogarniasz często Cie widzę na serwie, ale proszę byś więcej siedziała w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 na tak: *często Cię widzę na serwie *miła, pomocna *w CT w miarę ogarniasz *nie popadasz w konflikty * jesteś lubiana na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jestem na Tak. - Miła -Ogarnia CT - Nie FreeKilluje W ogóle zasługuje na tą posade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Na tak. -ogarnia CT, -dużo gra na serwerze, -fajnie się z Nią piszę ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jestem na Tak. -miła -ogarnięta -kulturalna -aktywna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na tak , pamiętam kiedy była pod nickiem : Lidia ;* , dobrze sobie radziła z admem - miła - kulturalna - spełnia wymagania - ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Jestem na Tak. -miła -ogarnięta -kulturalna -aktywna PS: CZY PRZYPADKIEM NIE MINOŁ CZASZ SKŁADANIA PODAŃ ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 @Rajder Odeszło 2 adminów i dlatego znowu składamy podania a "MINOŁ" Piszemy minął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 /Spam w podaniu, ostrzeżenie. [n-ty dzien] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 8 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Matka wie, że ćpiesz ? 8P Jasne, że TAK ! Co tu dużo pisać zasady zna ? Zna ! Ino częściej do ct =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 na tak -mila -pomocna -ogarnieta -i wszystko co dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 TAK -Aktywność jest -Udziela się -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 12 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 tutaj jest wymagane 14 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj! Twoje podanie zostało zaakceptowane przez administratorów. Oznacza to, że zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Gratulujemy, mamy nadzieję na owocną współpracę oraz życzymy wielu sukcesów. Skontaktuj się z H@ w celu dopełnienia formalności. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi