Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97474 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Witam.Mam problem z dodaniem serwera do listy gier.Klikam Add a Server i klikam Add ... i serwer sie nie dodaje do listy.Co mam zrobić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97570 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jeżeli masz non steam to musisz tego cs'a odinstalować i zainstalować nowego powinno działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 6 Grudnia 2013 #97581 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Wystarczy zainstalować patcha v35, były już wątki na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 7 Grudnia 2013 #97722 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2013 Dobra zainstalowałem od nowa całego Steama ale znowu mam problem ze znikającym Interfejsem w grze jak gram to znika mi celownik radar i nie mozna zmienić broni,Miałem taki sam problem to wgrywałem config z neta a teraz nie działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98704 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Przeinstaluj jeszcze raz, a jeśli to nie pomoże, to odczekaj jakiś czas powinno się ustabilizować, też tak kiedyś miałem na lapku Odczekałem i wszystko grało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Grudnia 2013 #98739 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 Poszukałem na necie i wpisałem komendę hud_draw 1 i właściwościach configu zmieniłem atrybut na "Tylko do odczytu" i pomogło. Dzięki wszystkim za pomoc Leci dla każdego + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 11 Grudnia 2013 #98760 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi