Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97384 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 nick: KinG wiek: 21lat doswiadczenie: no srednie szybko sie ucze bylem juz 2 razy admine ffa i tp amx: 7 staz w csie : hmm łacznie z nsem to z 7 lat steam oczywiscie 0:1:33684441 http://www.gametracker.com/player/KinG/80.72.43.106:27027/ dlaczego ja hmmm gram w godzina od 6 do ktorej chcem bo tak koncze prace i od 22 drugie bo tak koncze prace mam zmianowo jeden tydzien nocki drugi drugie zmiany wiec w dobrych godzinach gram znam sie na grze odruznie czita od typa git ze tak to ujme i jako admin nie wpadam w dyskusje czas dla csa jak mam wolne to potrafie grac po 10h kontakt: steam lub forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97389 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jestem na NIE -Rekrutacja off! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bad ek` Napisano 6 Grudnia 2013 #97393 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Rekrutacja jak na ten moment jest zamknięta. Złóż podanie jak tylko to będzie możliwe. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi