Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97306 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Witam, piszę ponieważ jakiś prawdopodobnie nowy admin (nie widziałem go wcześniej pełniącego tą funkcję) dał mi bana. Sądząc po tym co wpisał w powodzie dostałem go za obrażanie, choć nie jestem do końca pewny, bo powód brzmi "notoryczne ograzanie". Sytuacja wyglądała następująco. Wszedłem na serwer zabiłem 5 osób a w kolejnej rundzie dostałem bana. Nie zdążyłem nawet napisać "Cześć" a co dopiero obrażać. [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] There are 17 hours , 13 minutes and 42 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : RYJ [AMXBans] Reason : ' notoryczne ograzanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1571501 ' [AMXBans] Your IP : ' 83.20.233.104 ' Byłoby super gdyby admin napisał prawdziwy powód bana którego otrzymałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Grudnia 2013 #97307 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Poczekajmy na wypowiedź admina banującego, przydałby się do tego jakiś dowód bo od tak UB nie rozdajemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97309 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Ja cię banowałem i ban jest słuszny.Tyle razy cię upominałem, że szkoda pisać, dawałem ci bany na 30/60/180 nie pomogły więc masz na 1 dzień.Wystarczy spojrzeć w bans jak często jesteś banowany za kulturę. Może taki ban cię czegoś nauczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Grudnia 2013 #97310 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 W takim razie ban słuszny, się nie dziwie dlaczego taki długi ban, sam bym tak samo postąpił. W takim razie bez ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 5 Grudnia 2013 #97311 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi