Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97295 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Twój nick podczas gry: Djoko Godzina, data zdarzenia: nie wiem Mapa: nie wiem STEAM_ID / IP: 87.204.122.92 Uzasadnienie: NO tak jak wcześniej ban jest nie na mój nick. Oto dowód: http://speedy.sh/feaNk/obraz.png Był to serwer Cod Mod 800Lvl. Może teraz mi uwierzycie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97315 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Jeżeli masz IP osiedlowe to znaczy że ktoś na twoim IP siedział i czitował i dostałeś bana bo masz takie samo IP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97316 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 I na co to jest dowód ? Zmienić nick każdy może. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97320 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dobra. Ale po co ja miał bym zmieniać nick lub czitować skoro mam kupioną klasę premium ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97417 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Dobra. Ale po co ja miał bym zmieniać nick lub czitować skoro mam kupioną klasę premium ?? Już nie takie Asy tu były . Dobra masz UB , ale jak się sytuacja powtórzy to będzie brak UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97418 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi