Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97256 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Witam Mam propozycje żeby po naprawieniu serwerów jakiś H@ S@ wszedł na server pod innym nickiem i sprawdził aktywność adminów czy chociaż te 2 h grają bo jak ja gram to za dużo adminów nie przesiaduje Oczywiście admini z przerwą są usprawiedliwieni ja narazie przesiaduje ale nie wiem co będzie w następnym tygodniu więc jakby co ja niepewny ale reszta bez przerwy powinni chociaż te 2 h przesiedzieć dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 5 Grudnia 2013 #97258 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Nie mają adminów, więc nie mają takiego obowiązku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97259 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 no sory ale ja niechce żeby grono adminów JB zapełniały osoby które mają 0 aktywności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97260 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Przepraszam ze nie gram ale mam urlop nalisalem o tym aquaxowi i on o tym wie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 5 Grudnia 2013 #97263 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Sory że nie gram gdy nie mam admina, ale część dzieci wykorzystuje sytuacje i zmienia nick wyzywając mnie przy tym. Fakt że bał bym się uderzyć takiego z liścia bo pół rodziny bym zabił. Po prostu szkoda nerwów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97270 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Malu czytaj ze zrozumieniem ;] cytuje : żeby po naprawieniu serwerów No ale już bez jaj ok frig ty nie musisz jeżeli masz przerwe ale nie będe wymieniał nickami ale chyba każdy wie który nie gra są takie 2 osoby i zapełniają tylko skład a wielu nowych, swieżych by dołączyło i napewno by grali bo jeżeli ktoś jest nowy to zawsze gra Myślę żeby też wgrać HLTV najlepiej bo wtedy to wyciągamy demko z całęgo dnia i kto nie gra ma ostrzeżenie w temacie wyżej więc no sory Zajmijcie się tym prosze was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 5 Grudnia 2013 #97330 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Kwestia poruszana była nie raz mr les admin jest dobrowolnie nie można wymuszać na każdym żeby siedział 2h. Trzeba zwrócić uwagę na to że większość adminów to uczniowie, i nie każdy chce poświęcać cały wolny czas na grę w cs, myślę że jak każdy wejdzie raz dziennie na tyle na ile czas pozwoli będzie dobrze. Ja mam cały czas przy sobie telefon na którym jestem zalogowany na steam potrzebuję ktoś pomocy niech napiszę jeśli będe mógł wejdę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97383 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Luz Luz ale niektórzy nie wchodzą wgl na server i nie mają przerwy chociaż by napisali tutaj albo coś że niechce im się narazie siedzieć na CS to bym zrozumiał ale kurde już pare osób nowych by doszło i siedziało 2 x więcej niż ci aktualnie co tylko miejsca zajmują Ja bym zmieniał administracje jaila tych co siedzą zostawić już 2 odeszło co siedzieli a reszte wywalić i rekrutacje otworzyć na próbnych tylko żeby sprawdzić początkową aktywność na serverze jaila w ct jak i ogarnięcie posady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97410 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Myśle też że nie powinniśmy rozliczać adminów za ostatnie 2 tyg. gdyż serwer ciągle się bugowałi wywalał. Ja przestałem wchodzić ostatnio z dwóch powodów: -po pierwsze straszne crashowanie się, wchodzę gram 5 min. i crash nagle, po czym trzeba czekać kolejne 30 min. żeby serwer się włączył. Po kilku razach poprostu się odechciewa. -po drugie brak admina, ja wiem że admin nawet jak nie ma swoich uprawnień to powinien wchodzi ć, ale ogarnianie np. Fk-owców bez uprawnień jest trudne, a wręcz niemożliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97434 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 BP chyba jakiś nie w pore jesteś admini są od wczoraj a rozliczać będziemy za ten tydzień nastpeny co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Lutego 2014 #119094 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 Aktywność jest sprawdzana co tydzień. /zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 14 Lutego 2014 #119095 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi