Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96840 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Witam. Chciał bym was pochwalić za zepsucie serwera kur.. na klasy muszę czekać 5minut zanim mi się wczytają quest mi nie chodzi levele graczom cofnęło i mi także cofnęło normalnie serwer jak marzenie jak nic nie ruszaliścię przedtem to było wszystko dobrze ale musieliście zepsuć.I za to was chwalę. Nie wiem co wy zrobicie ale serwer był fajny dobrze by było jak byście go poładowali spowrotem tak jak był bo było spoko i dobrze wszystko działało.A i jeszcze cały czas się serwer wyłącza i trzeba czekać 5minut zanim spowrotem się włączy to tyle.Elo Pozdrawiam sunday! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96843 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Kolego to nie nasza wina tylko hostingu do jutra ma być wszystko git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Grudnia 2013 #96845 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 A ja Cie pochwale za Twój ból dupy i Twoje "Chciał bym" Czy Ciebie człowieku trzeba trzymać za rączkę i oprowadzać po forum, ile już razy było pisane, że prace trwają na wszystkimi serwerami, prawdopodobnie wszystko już będzie w normie w tym tygodniu. Nawet przy wejściu na serwer masz napisane jak krowie na rowie "PRACE" -.- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96848 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 sunday jak masz zamiar pisac cos na temat serwera to najpierw sie dowiedz bo twoje gadanie jest nudne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96849 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 no to spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96852 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 No to zamykam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96853 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi