Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89394 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Twój nick podczas gry: BasQ | Bartek. Godzina, data zdarzenia:22;30 30.11.13r Mapa:cs_assault STEAM_ID / IP:176.101.80.28 Uzasadnienie:Grałem sobię spokojnie dopóki nie zdobyłem perka, który umożliwia przechodzenie przez ściany przez 6 sekund. (Nie pamiętam jak ten perk się nazywa). Admin musiał mnie obserwować, ponieważ gdy przeszedłem przez ściane, zaraz dostałem bana.Dobrych macie adminów, że nawet nie wiedzą, że jest taki czy siaki perk. Prosze o UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89395 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Lovo czekamy na demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89396 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 prosze bardzo zrobie to za lova bo wlasnie go zglosilem na forum http://speedy.sh/RvdqU/Nowy-Archiwum-WinRARa-ZIP.zip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 1 Grudnia 2013 #96506 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 http://speedy.sh/atbwG/BasQ.rar Proszę . Demka są krótkie, ale widać jak gracz się pali . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96598 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96599 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi