pionteczekessa Napisano 30 Listopada 2013 #89429 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam, jako że Święta zbliżają się dużymi krokami proponuję wgrać parę rzeczy. 1. Efekty zimowe: -zimowe niebo, -admin może lepić bałwana , -będzie padać śnieg, -tam gdzie strzelamy będą lecieć kulki ze śniegu Download: kliknij tutaj 2. Model mikołaja dla VIP'ów i (lub) adminów: Download: kliknij tutaj 3. Świąteczne roundsoundy, chętnie takie przygotuję jeśli propozycja przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 30 Listopada 2013 #96211 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jak najbardziej jestem na tak Przyda się takie urozmaicenie na święta =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #95867 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem za, ale bałwana może lepić każdy lepiej by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 1 Grudnia 2013 #89361 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem Za. Pomysł bardzo fajny. Wprowadzimy świąteczną atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #89365 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Wszystko za ;] tylko żeby lepić mogli także VIP'y bo jak będą mogli wszycy to będzie spam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #89359 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem na tak, lecz żeby VIP'y nie miały za dużo udogodnień , bałwana mógłby lepić każdy , hmm, no nie wiem, od 5 fragów na mapce? lub coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Grudnia 2013 Autor #89360 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 @UP Jak każdy będzie lepił bałwana to albo będą lagi albo serwer będzie crashował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #89346 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jakby każdy lepił to hawkeye ci kompa rozsadziło i w tym server crashowało tylko admini i ewentualnie vipy a że vip jest drogi to i tak ma mało udogodnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #96591 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Na Tak Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Grudnia 2013 #96627 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Akurat co do rs'ów to już przygotowałem wraz z Neutronkiem rs'y świąteczne na Cod'a 800, może i tutaj administracja je wgra http://www.speedyshare.com/CkRQj/Rs-y-Swiateczne-by-Nutronek-i-Chudy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96820 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Na Tak. Coś na święta musi być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96889 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Może dawno na serwie nie byłem ale propozycje są ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 3 Grudnia 2013 #97098 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 h@ przedstawie to i przemyslimy tą opcje // zanykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi