pionteczekessa Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Witam, jako że Święta zbliżają się dużymi krokami proponuję wgrać parę rzeczy. 1. Efekty zimowe: -zimowe niebo, -admin może lepić bałwana , -będzie padać śnieg, -tam gdzie strzelamy będą lecieć kulki ze śniegu Download: kliknij tutaj 2. Model mikołaja dla VIP'ów i (lub) adminów: Download: kliknij tutaj 3. Świąteczne roundsoundy, chętnie takie przygotuję jeśli propozycja przejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 30 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jak najbardziej jestem na tak Przyda się takie urozmaicenie na święta =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem za, ale bałwana może lepić każdy lepiej by było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem Za. Pomysł bardzo fajny. Wprowadzimy świąteczną atmosferę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Wszystko za ;] tylko żeby lepić mogli także VIP'y bo jak będą mogli wszycy to będzie spam ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem na tak, lecz żeby VIP'y nie miały za dużo udogodnień , bałwana mógłby lepić każdy , hmm, no nie wiem, od 5 fragów na mapce? lub coś podobnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 1 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 @UP Jak każdy będzie lepił bałwana to albo będą lagi albo serwer będzie crashował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jakby każdy lepił to hawkeye ci kompa rozsadziło i w tym server crashowało tylko admini i ewentualnie vipy a że vip jest drogi to i tak ma mało udogodnień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Na Tak Świetny pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 1 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Akurat co do rs'ów to już przygotowałem wraz z Neutronkiem rs'y świąteczne na Cod'a 800, może i tutaj administracja je wgra http://www.speedyshare.com/CkRQj/Rs-y-Swiateczne-by-Nutronek-i-Chudy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Na Tak. Coś na święta musi być! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Może dawno na serwie nie byłem ale propozycje są ciekawe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 3 Grudnia 2013 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 h@ przedstawie to i przemyslimy tą opcje // zanykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi