Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89501 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Prosiłbym o rozpatrzenie propozycjii usuwania osób offline z gangu,dlaczego? Ponieważ : Jeśli jest osoba która została zaproszona do gangu, i przestała grać na serwerze, zajmuje tylko miejsce na które właściciel mógłby dać kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 30 Listopada 2013 #89425 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jestem na tak, często gracze pytają się czy mogę usunąć im osobę z gangu, ale nie ma takiej możliwości. Jednak chyba nie obejdzie się bez przerobienia pluginu, chyba że jest tam taki cvar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 1 Grudnia 2013 #89358 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Jestem na tak, często gracze pytają się czy mogę usunąć im osobę z gangu, ale nie ma takiej możliwości. Jednak chyba nie obejdzie się bez przerobienia pluginu, chyba że jest tam taki cvar. Jeśli trzeba przerabiać plugin, to lepiej tego nie róbcie, bo znowu serwery będą ciągle off. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi