Chudy Napisano 29 Listopada 2013 #96479 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Jak już każdy się rozpisał na serwerach o nadchodzących świętach, postanowiłem również odnieść się do propozycji dotyczących świąt, tak już troszkę podbierając propozycje innych osób również proponuję wgranie pluginów świątecznych na serwer Cod 800lvl typu: śnieżki zamiast granatów, choinka zamiast paki, czapeczki, i może jakiś specjalny strój admina ? ( np. Św. Mikołaja) Ale również wraz z kolegą z administracji już podjęliśmy kroki aby wprowadzić serwer w święta, więc przygotowaliśmy świąteczne RoundSoundy, o to link do nich, mam nadzieje, że przypadną Wam do gustu i, że administracja postanowi je wgrać, będziemy wdzięczni, że nasza praca została doceniona ponieważ nie ma co ukrywać ale kilka godzinek poświęciliśmy dla nich Lista tytułów podana jest w paczce. Miłego słuchania Rs'y zostały edytowane, teraz mamy same nutki związane ze Świętami Wraz z Neuteonkiem życzymy Wszystkim zbliżających się udanych, Szczęśliwych Wesołych Świąt, oraz dużo prezentów http://www.speedyshare.com/CkRQj/Rs-y-Swiateczne-by-Nutronek-i-Chudy.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #96482 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Niektóre ciekawe nawet. Mogę coś dodać od siebie i ci podeśle ? Od razu można na coda 201 wgrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2013 Autor #93355 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, jeśli będziesz miał jakieś pomysły to wiesz jak się ze mną skontaktować, ale najlepiej to teraz pisz o tym pw na forum bo możemy się nie złapać na ts, steam. Ale wiedz, że jeśli nam się nie spodobają to ich nie dołączymy, ale warto spróbować Więc co znajdziesz podeślij w miarę szybko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #90235 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Część jest wporządku, ale na pewno usunał bym rap i dał TYLKO nutki świąteczne. Święta są raz w roku, wiec moze warto przez ten czas dodac tylko to. Lepiej, żeby było ich mniej, ale żeby były świateczne. Jeżeli przkładowo w PDG kolęda jest więcej dobrych momentów to dodać nawet z 1 nutki 2 fragmenty. Proponuje tez dołożyć: od 1:56 "Mikołaj istnieje ..." - Santa Claus Is Coming to Town Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 30 Listopada 2013 #87705 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Poprawki mogę wprowadzić ale niestety kindziak nic nie będę usuwał z tej paczki. To jest tak zwane niedocenienie czyjejś pracy, za dużo czasu nad nią wczoraj siedziałem żeby z niej usunąć jakiś utwór sobie od tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 30 Listopada 2013 #68768 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 tutaj macie podane wyglądy dla adminów tt i CT : http://amxx.pl/topic/99964-model-gracza-swiety-mikolaj/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89238 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Doceniam to, ze siedziliscie i COKOLWIEK robiliscie, zeby bylo na servie lepiej. Nie wiem jakie macie do tego podejscie, ale ja juz mowilem. Swieta i tego typu RS moga byc tylko raz w roku, wiec nie wyobrazam sobie sluchania rapu (ktory trawie) przez ten czas ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 30 Listopada 2013 Autor #89246 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Dodanych będzie kilka rs'ów a z resztą to już administracja stwierdzi czy coś odrzucą czy zostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89497 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Te stroje dla adminów to dobry pomysł . Można by też dodać na aim/awp/fy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89550 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ja jestem za i żeby też dodać na 201lvl cod mod. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
infinite. Napisano 30 Listopada 2013 #89422 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Mam jeszcze taki pomysł że zamiast paki brązowej byłaby paczka na plecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 1 Grudnia 2013 #96620 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2013 Również jestem za, dodać jednego rs na każdy serwer i będzie git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96808 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Dzięki za życzenia Do rzeczy. Ja osobiście jest jak najbardziej za! Nowe rs'y na pewno umiliłby by nam grę. Zgadzam się z wypowiedzą Kindziaka, żeby nie dodawać tego rapu, bo faktycznie Święta to Święta Reszta jest GITES! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Grudnia 2013 Autor #96812 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Już od 2 dni są same świąteczne nutki. Teraz tylko czekamy aż się pojawią na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96888 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Chudy wrzuć na luz. Aq lub tws będą mieli czas to zrobią to. Jak sam wiesz hosting pada . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 2 Grudnia 2013 Autor #96891 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Nic nie robię, chodzi mi o to, że już nie ma nutek które nie nawiązują do świąt, bo widzę, że niektórzy nie przesłuchali i piszą to co Kindziak napisał a to już poprawiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96901 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Okey młody rozumiem :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 3 Grudnia 2013 #96967 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Hahahaha "młody" pozdruś ty jesteś MŁODY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 3 Grudnia 2013 #97001 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Ryj tam skill tam T.T Niech ktoś to zamknij i dopiero h@ otworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 3 Grudnia 2013 Autor #97094 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2013 Zamykam temat i zostawiam dla informacji . Pomysły na pewno zostaną wzięte pod uwagę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi