Skocz do zawartości

Święta za pasem, czas na zmiany ;)

Chudy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak już każdy się rozpisał na serwerach o nadchodzących świętach, postanowiłem również odnieść się do propozycji dotyczących świąt, tak już troszkę podbierając propozycje innych osób również proponuję wgranie pluginów świątecznych na serwer Cod 800lvl typu: śnieżki zamiast granatów, choinka zamiast paki, czapeczki, i może jakiś specjalny strój admina ? ( np. Św. Mikołaja)

Ale również wraz z kolegą z administracji już podjęliśmy kroki aby wprowadzić serwer w święta, więc przygotowaliśmy świąteczne RoundSoundy, o to link do nich, mam nadzieje, że przypadną Wam do gustu i, że administracja postanowi je wgrać, będziemy wdzięczni, że nasza praca została doceniona ponieważ nie ma co ukrywać ale kilka godzinek poświęciliśmy dla nich ;)

Lista tytułów podana jest w paczce. Miłego słuchania ;)

Rs'y zostały edytowane, teraz mamy same nutki związane ze Świętami :)

Wraz z Neuteonkiem życzymy Wszystkim zbliżających się udanych, Szczęśliwych Wesołych Świąt, oraz dużo prezentów :)

http://www.speedyshare.com/CkRQj/Rs-y-Swiateczne-by-Nutronek-i-Chudy.rar

Jesteśmy otwarci na wszelkie sugestie, jeśli będziesz miał jakieś pomysły to wiesz jak się ze mną skontaktować, ale najlepiej to teraz pisz o tym pw na forum bo możemy się nie złapać na ts, steam. Ale wiedz, że jeśli nam się nie spodobają to ich nie dołączymy, ale warto spróbować ;) Więc co znajdziesz podeślij w miarę szybko ^^

Część jest wporządku, ale na pewno usunał bym rap i dał TYLKO nutki świąteczne. Święta są raz w roku, wiec moze warto przez ten czas dodac tylko to.

Lepiej, żeby było ich mniej, ale żeby były świateczne.

Jeżeli przkładowo w PDG kolęda jest więcej dobrych momentów to dodać nawet z 1 nutki 2 fragmenty.

Proponuje tez dołożyć:

od 1:56 "Mikołaj istnieje ..."

- Santa Claus Is Coming to Town

Doceniam to, ze siedziliscie i COKOLWIEK robiliscie, zeby bylo na servie lepiej.

Nie wiem jakie macie do tego podejscie, ale ja juz mowilem. Swieta i tego typu RS moga byc tylko raz w roku, wiec nie wyobrazam sobie sluchania rapu (ktory trawie) przez ten czas ;]

Dzięki za życzenia :) Do rzeczy. Ja osobiście jest jak najbardziej za! Nowe rs'y na pewno umiliłby by nam grę. Zgadzam się z wypowiedzą Kindziaka, żeby nie dodawać tego rapu, bo faktycznie Święta to Święta :) Reszta jest GITES!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...