infinite. Napisano 29 Listopada 2013 #96310 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 siemka ludzie mam taka propozycje . Idą święta a na serwerze nic nie ma Więc wpadłem na taki pomysł żeby wgrac kilka nowych map świątecznych na serwa,piosenki jakies fajne żeby było można poczuc klimat świąt,można by było wgrac jakieś czapki dla graczy,a admin by był przebrany za mikołaja w CT na niebiesko a w TT na czerwono Tutaj podałem wygląd admina w TT : http://img832.imageshack.us/img832/7839/dsa01.jpg A w CT taki sam tylko był by niebieski Zamiast granatów śnieżki CO wy na to ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96311 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ja za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96340 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Dobry pomysł jestem też za!!.Fajnie by się grało, klimat by się odczuło na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Listopada 2013 #96341 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Spokojnie, wraz z drugim adminem, pracujemy już nad dodatkami na święta aby wprowadzić serwer w klimat świąt Lada dzień powinny się pojawić nowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 29 Listopada 2013 #96342 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Temat się powtarza czytajcie forum zanim coś napiszecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 29 Listopada 2013 #96345 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Rozmawiałem z Head Adminem o dodaniu pluginów świątecznych, gdy zostaną zwalczone crashe, owe rzeczy zostaną dodane na serwer, więc jak już wyżej pisałem, lada dzień mogą się pojawić, bądźcie cierpliwi. Zamykam w celu uniknięcia spamu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi