Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96110 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Witam m??j nick z gry to Para`Dise gra??em j??k???? godzine temu po czym zmuli??o serwa (tak mysla??em) w liscie serwer??w w kt??rej mam wszystkie wasze serwery wy??wietla mi sie tylko Aim/Awp/Fy . Mysla??em ??e jakie?? problemy z serwerami lecz widze na stronei ze s?? one dost??pne a u mnie nie odpowiada. Ss'ow zadnych r??wnie?? nie mam . Wiecie moze co si?? dzieje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Strajk Napisano 28 Listopada 2013 #96115 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Serwer wy????cza si?? poniewa?? jest wgrywany nowy system po wszystkim b??dzie okej po za tym wybra??e?? na to z??y dzia?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Grudnia 2013 #96723 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Przenoszę i zamykam. Kolega Strajk wszystko wyjaśnił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 2 Grudnia 2013 #96724 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi