Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96002 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Nick:Kosa Wiek:16 Do??wiadczenie (w byciu adminem):znam regulamin i innych m??wi?? jak maj?? prowadzi?? Znajomo?????? AMXX (W skali 1-10):5 Sta?? w CS-sie: 2 lata Steam / NonSteam: NonSteam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Kosa/80.72.40.110:27027/ Dlaczego TY .!:Bo chc?? pom??c ludziom jak prowadzi?? i upomina?? i jak freekilluj?? i Bardzo lubi?? ten server ogarniam CT Prosz?? o pozytywne rozpatrzenie mojego podania Czas jaki dziennie po??wi????casz na CS-a: 2-5 ;D Kontakt:gg 4188222 Dzi??kuje pozdrawiam Kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96003 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Bez steama admina tutaj nie dostaniesz ,kup go i wtedy skladaj podanie // Na JB, nie jest wymagany Steam... . Kolejny tego typu post b????dzie karany | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Na TAK -znasz reg. -duzo w ct -ogarniasz @UP 1. Na jailu nie trzeba mie?? steam 2. Po drugie niegrasz na serwie wi??c si?? nie wypowiadaj. 3. Tw??j post nie wnosi nic do tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96020 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Podanie z??o??one po 17 listopada = Odrzucone czytamy to na g??rz??? @Beaby Je??eli nie znasz serwera nie wypowiadaj si?? tutaj mo??na dosta?? admina bez steama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96117 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Jestem na neutral -By??am z tob???? w ct i zrobi??e?? troszk???? fk +/-Popraw aktywno?????? + Wiek - Brak steam'u Edit : Jestem na Nie, cały czas robisz te same błędy robisz fk, twoje polecenia w ct zaczynają się na boxie -.- // Na JB, nie jest wymagany Steam... . Kolejny tego typu post b??dzie karany | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 28 Listopada 2013 #96120 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Jestem na nie. Nie potrafisz kreatywnie prowadzi??, czasem freekillujesz i mimo swojego wieku nie ogarniasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 28 Listopada 2013 #96136 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Hm.. Neutral + Kulturalny +W miar?? aktywny -Freekillujesz -Cz??sto FreeDMG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knopa Napisano 29 Listopada 2013 #96253 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Ostatnio widać, że jesteś aktywny na serwie ale w ct zdarzają Ci sie Fri Kille ... Z mojej strony neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 29 Listopada 2013 #96280 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Neutral +pomagasz i wodać, że się starasz - prawie każde rozpoczęcie rundy gdy prowadzisz zaczyna się od boksa - zdarzają się fk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 29 Listopada 2013 #96285 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Jestem na tak. Nie mam zastrzeżeń i nie widziałem żadnych niedociągnięć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 29 Listopada 2013 #96308 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Z tego co widziałem to admina można było składać do 17.11.2013r. Jestem na Neutral + ogarnia trochę + mikro ma - częste FK - zachowaj kulture na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89498 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Jestem na tak. +Nie widziałem żeby freekillował. +Wiek +Miły dla graczy -Troche mało kreatywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89502 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Ludzie proszę o nie wypowiadanie się w tym podaniu bo i tak zostanie zamknięte bo pisze cytuje : Pragnę również zaznaczyć, iż rekrutacja będzie otwarta jeszcze tylko do 17.11.2013 r. Każde podanie złożone po tym dniu nie będzie brane pod uwagę, także proszę o przekazanie informacji reszcie serwera. Pozdrawiam. Varg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97468 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jako gracz mogę powiedzieć że Kosa dużo czasu spędza na serwerze tylko mam wątpliwości czy ogarnia amxx : Małe tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 6 Grudnia 2013 #97487 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Grono administracji JB zostało pomniejszone o 2 osoby w ostatnim tygodniu, więc pragnę poinformować, że rekrutacja jest OTWARTA, ZAPRASZAMY DO SŁKŁADANIA PODAŃ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 6 Grudnia 2013 #97499 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Jestem na NIE Powody: -FK -Troche nie ogarniasz co do czego -Pooglądaj bardziej ogarnięte osoby w CT (Nie mówie o sobie ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 13 Grudnia 2013 #96135 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi