Gość Guest Napisano 26 Listopada 2013 #95970 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Ten gracz byl na tym demku odpalony!!! Wiem, ze gra dobrze i ze gra bez haxow ale w tym momencie mial wh. Na serverze gral czeat, multihack! i wtedy smolensk wyszedl i wszedl na server. W pewnym momencie stal za skrzynka na respie ct w tym ciemnym rogu i mierzyl m4 w strone bombside B poczym za jednym strzalem walnal banie gosciowi o nicku "efekt lucyfera", ktory zapewnie to pamieta i potwierdzi. wtedy odrazu zaczelem robic demko, uchwycilem tylko tego skana, przanalizujcie to jeszcze raz i wlaczcie wh, zeby bylo latwiej, poza tym troche logiki.. gdy dowiedzial sie, ze mu robilem demko zaczla obrazac, ze mnie w domu jebia i tak dalej tak jakby wiedzac, ze juz tu nie pogra z mojego powodu, bo mam demko.. normalnie gdy sie mu mowilo, ze gra na haxach ( a nie gral) to wysmiewal graczy lub poprostu ich ignorowal! dlatego prosze o ponowne zapoznanie sie z demkiem i zbanowanie tego gracza! pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 29 Listopada 2013 #96219 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Przeanalizowaliśmy jeszcze raz tą akcję. Bardzo dziękujemy Tobie, że tak bardzo starasz się pomagać Kręć częściej demka graczom odpalonym. Jeszcze raz napiszę. GRACZOM ODPALONYM, nie czystym. Gracz bana nie dostanie, bo jest czysty. Kolejnym razem bardziej się postaraj /Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 29 Listopada 2013 #96220 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi