Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95897 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Dostałam bana na cod mod 200lv brałam i dostałam perma a na ns mi sie nie zapisuje ss odrazu weszłam na steam i znowu dostałam bana od tego Enzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 25 Listopada 2013 #95903 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 może wzór jakiś nick IP ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 25 Listopada 2013 #95904 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nie zapisuje czy nie chce Ci się szukać albo i czy nie potrafisz wrzucić ? http://multi-head.pl/topic/13917-gdzie-szuka%C4%87-ss/ kieruj się tym, powinnaś odnaleźć ss'y. Ub bez ss'ów nie dostaniesz, sprawdziłem w amx bans to dostałaś ss'y na Ns , i po chwili weszłaś na steam, tak się nie robi, ban jest słuszny w obu przypadkach. Więc albo ss'y albo bez ub ( ewentualnie100 reklam =ub) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Listopada 2013 #95906 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Oczywiście bez ub . Gracz dostał bana na Ns , po czym dosłownie po chwili wszedł na steamie , myśląc , że admin tego nie zobaczy , akurat zauważył . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 25 Listopada 2013 #95907 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi