Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95893 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Nick: OpC* Wiek: +18 Doświadczenie (w byciu adminem): Pełniłem kiedyś funkcję administatora na czterech serwerowniach (jeśli zajdzie potrzeba, mogę wymienić je na PeWu), dodatkowo dość dawno temu posiadałem własny serwer. Znajomość AMXX (w skali 1-10): 7. Staż w CS-ie: 6 lat. Steam/Nonsteam: Steam. Dlaczego Ty?: Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że jak sami widzicie, nie posiadam wymaganych 30 godzin online, lecz jednak chciałbym przekonać w tym punkcie administrację, że nawet nie mając tylu godzin, Moja aktywność jest i następna para rąk do pracy zawsze się przyda. Jestem osobą godną zaufania, jeżeli jest jakakolwiek sprawa, która wymaga dyskrecji - można do mnie walić śmiało. Jeżeli decyduje się na napisanie podania o administratora, zdaje sobie sprawę, jakie obowiązki będą na mnie ciążyły. Jeżeli chodzi o ogarnięcie stanowiska, nie mam z tym żadnego problemu, robię to na spokojnie i z dystansem - nie chce się wywyższać nad graczami, admin jest dla graczy, a nie gracze dla admina, zgadza się? Nie należę do osób, które mogły by coś odwalić w sposób bardzo dziecinny, wręcz szczeniacki. Jak widzicie, w punkcie "doświadczenie" napisałem, że miałem już admina, dlatego Moja znajomość AMXX jest wystarczająca, aby w jakikolwiek sposób zaradzić sytuacji na serwerze. Stali gracze muszą mnie kojarzyć, nie jestem z Wami od dzisiaj, gram już trochę, dlatego nie czuje się nieznany. Jeżeli chodzi o kwestię kultury osobistej - zgadza się, czasami może się coś komuś wymsknąć albo poniosą kogoś emocję, lecz Moim zdaniem - pełnienie funkcji administratora do czegoś zobowiązuje, dlatego nie mam zamiaru naginać zasad kultury osobistej na serwerze, jak i oczywiście regulaminu. Jak dotąd, funkcję admina sprawowałem do samego końca, nigdy nie było na mnie żadnych skarg (jeśli były, na spokojnie zostawały wyjaśniane ). Czas, jaki dziennie poświęcasz na CS-a: Trzy godziny w południe, jestem też dostępny wieczorem od 22 - można zliczyć z 5-6 godzin (oczywiście mam też swoje życie osobiste). Kontakt: PeWu na forum, steam: VicherrReK Jeśli będzie trzeba, podam także gadu-gadu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 25 Listopada 2013 #95917 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Tak, tak, tak. Widze go czesto na serwerze. Nie kojarze, zeby mial jakiekolwiek spiny. Kultura jest. No dajcie mu tego admina, bo szkoda, zeby takie wypracowanie pisac na marne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 25 Listopada 2013 #95921 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Również na Tak Często na serwerze Steam Wiek Kultura jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95925 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 JAK NAJBARDZIEJ NA TAK ! - Ogarnięty - Kulturalny - Nie lami - Często gra PS. Mam nadzieje że jak dostaniesz adma to bd grał w godzinach wieczornych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96111 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Jak najbardziej na TAK ! *Steam *Wiek *Kultura *Cz??sto przebywa na serwerze Mo??na mu da?? admina !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96116 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 kurde tego wgl podania sie czytac nie da jakies znaki zapytaniaw jakims czworokacie i inne duperele ale jestem na tak mily kulturalny steam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #86708 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 refresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 30 Listopada 2013 #89371 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi