lil Kapi Napisano 19 Stycznia 2016 #384076 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Twój nick podczas gry: Buka Godzina, data zdarzenia: Przed chwilą Mapa: jb_facebook STEAM_ID / IP: STEAM_0:1:101609876' Uzasadnienie: =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ http://www.Multi-Head.pl/> [AMXBans] Reason: 'kultura' [AMXBans] Duration: '30 minutes' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:101609876' [AMXBans] Your IP: '46.169.171.195' [AMXBans] =============================================== Więc grałem w ct na serwerze, powiedziałem "zw" i nie było mnie 10 sekund, po czym wracam i dostałem kicka. Napisałem "Co Ty odpierdalasz", później "za co mnie wyjebałeś" i dostałem bana. Admin mnie prowokował kickiem i dostałem jeszcze bana? Proszę o ub... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SUNN. Napisano 19 Stycznia 2016 #384077 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 No chyba mi nie powiesz, że jesteś zdziwiony? @Z.a.K.o.C.h.A.n.A zapraszam do wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Z.a.K.o.C.h.A.n.A Napisano 19 Stycznia 2016 #385604 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Wiec tak Pisałam , mówiłam Prosze o Kulture!! a pan Baku czyli rozpierducha mówił do mnie że jestem Chłopczykiem bez mutacji , odpowiedzialam mu prosto z mostu NIE jestem dziewczyna nie moja winna ze mam taki głos !. Pozniej Opiekun czyli ZAKRECONY upomniał cię a ty nadal swoje : Prowokowałeś mnie więc powinnam ci dać za to bana ale nie dałam wiec dalam ci Kicka a powinno się skończyć na banie! O to wydruk z consoli! *DEAD* Buka : Zakochany *DEAD* Buka : Wybacz *DEAD* Buka : :c *DEAD* Z.a.K.o.C.h.A.n.A : ostatni raz i ban Dostał Pan buka Kick Pisałam wiele razy! Z.a.K.o.C.h.A.n.A : Prosze o Kulture!! Z.a.K.o.C.h.A.n.A : Prosze o Kulture!! Z.a.K.o.C.h.A.n.A : Prosze o Kulture!! A po chwili Buka wbił i pisał mi cos takiego na u@ (PLAYER) Buka : Co Ty odpierdalasz? Napisalam to na u@ do pana Zakreconego : GRACZ) Z.a.K.o.C.h.A.n.A : ogarnij kolege albo wyleci zaraz A Buka kolejny raz pisał coś takiego na u@ (PLAYER) Buka : Czm mn wyjebales Po czym dałam mu bana 'Buka' dostal bana na '30 minut'. Powod: 'kultura' *SPEC* Buka : Jakie raki (PLAYER) Buka : ja pierdole.. I ty śmiesz dawać mi skargę ?? Prowokując mnie i pisząc takie rzeczy ?? To są jakieś żarty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakręcony Napisano 19 Stycznia 2016 #385607 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Ban słuszny ponieważ Rozpierducha przeklinałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 19 Stycznia 2016 #385608 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 Dobra to tak; Więc grałem w ct na serwerze, powiedziałem "zw" i nie było mnie 10 sekund, po czym wracam i dostałem kicka. Napisałem "Co Ty odpierdalasz", później "za co mnie wyjebałeś" i dostałem bana. Admin mnie prowokował kickiem i dostałem jeszcze bana? Proszę o ub... sam sie przyznałeś do przeklinania, nie widze potrzeby aby to stało dalej otwarte. Ban słuyszny /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HaZarD Napisano 19 Stycznia 2016 #385609 Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2016 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz skontaktuj się z moderatorem lub administratorem, w celu ponownego otworzenia tematu. Pozdrawiamy, Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi