Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94883 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 A więc tak jeden z ludzi z UBT ocenił demko że jestem odpalony. Mógłby ktoś bardziej doświadczony obejrzeć te demko na którym jestem rzekomo "odpalony" to jest jakaś kpina. Link do demka http://speedy.sh/BguFx/tak.dem Proszę najlepiej aby to ktoś doświadczony zroobił. Mój nick Al0N GEJMING | JoDa :3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 23 Listopada 2013 #94898 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Akurat ktoś doświadczony z UBT kazał mi dać BEZ UB gdyż obejrzał demko a akurat z nim pisałem, więc kończysz bez ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94900 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Kpiną to jest twoje odwołanie. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94901 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi