Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94825 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Witam Gram sobie właśnie admirałem i w opisie pisze, ze ma on "1/12 na natychmiastowe zabicie z dowolnej broni"... I zauważyłem że opcja ta nie działa... Poprostu, jeszcze ani razu nie zdarzyło mi się zabić nikogo z tego dodatku do klasy, a chwilke już na admirale gram. Prosiłbym o naprawe admirała. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94830 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 ta opcja działa i nie raz gracz tą klasą mnie zabijał na hita waląc np.140hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94831 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Najwidoczniej dawno nie grales... Bo ja juz 3 dzien nawalam admiralem i jeszcz ANI RAZU mi sie nie zdarzylo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94832 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ta klasa działa ale są ostatnio problemy i aquax napisał ze przeinstaluje ją i inne klasy więc niedługo powinieneś zauważyć że działa. //zamykam i gdy aquax bd chciał coś dopisać otworzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi