Mart_Verum Napisano 23 Listopada 2013 #94722 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 W zwiazku z tym, ze oba tematy sa zamkniete, musze powiedziec, ze jest jakis bug (nie wiem?), ktory powoduje, ze ninja jest widoczny majac wlaczony noz. Mialam to samo wczoraj na estate. Admini, przyjzyjcie sie graczom, ktory graja ninja. Jesli to bardziej rozlegly problem, na pewno kogos jeszcze zauwazycie. Nie chce mi sie werzyc, ze jeszcze nikt nie zauwazyl tego. Wczoraj pisalam w tej sprawie chociazby do admina equinzy, ale nie bylo reakcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94724 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 mialem podobna sytuacje rano myslalem ze sobie koles jaja robi a potem mi pisze jak go widzialem bo ninja gra a ja widzialem zwykly model gracza wiec cos tutaj jest nie tak czasem sam sie zastanawiam poniewaz mam ninje i dosc czesto mnie wszyscy widza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 23 Listopada 2013 #94748 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Mart_Verum, odpisalem Ci, ze widze ten problem ale juz byl temat na forum wiec nie interweniowalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94755 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Dużo osób latarkami świeci może dlatego widzicie.I jak zdobędzie ktoś perk np platynowa kosa i go sprzeda to nie ma niewidzialności na 1-2 rundy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Listopada 2013 Autor #94789 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 To ta latarka pod klawiszem F czy ja o czyms nie wiem? wydaje mi sie, ze problem lezy w czyms innym, bo niektore ninje zaraz po ponownym odrodzeniu w zwiazku z nowa runda od razu sa widzialne. Sorry, jesli to spam, ale nie mam gdzie poruszyc dalej tego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #94792 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Tak o tą latarke. Nigdy nie widziałem jeszcze ninji widzialnej bez latarki/perku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Listopada 2013 #94795 Administrator Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Ten problem nadal sie powtarza ? Moze jak sie zresetuje serwer to tak jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 23 Listopada 2013 Autor #94804 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Nadal. Wlasnie gram. Typ grajacy klasa admiral dostal platynowa kose. Jest calkowicie widzialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator aquax Napisano 23 Listopada 2013 #94807 Administrator Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Hmm bardzo dziwne. Przeinstaluje dzisiaj te klasy i zobaczymy czy cos to da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96859 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Wyjaśnione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96860 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi