Mart_Verum Napisano 22 Listopada 2013 #94601 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Moja propozycja dodania takiej klasy. Mozna nia grac na roznych serwerach, wiec nie bedzie trzeba robic jej od nowa. Klasa posiada p228. Gdy wciśnie PPM spada znaczaco jej niewidzialnosc (prawie do maksimum) i ma 10 sekund niewidzialnosci. Pasek niewidzialności się ładuje jeśli jest widzialny. Zabija natychmiastowo z noża jeśli zaatakuje w plecy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94604 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Jak dla mnie slaba . + Użyj wzoru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95505 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 na NIE, nie lubie sciagania z innych serwerow klas/perkow/dodatkow na naszego CoD'a . nie bede wymienial serwerow na ktorych ta klase mozna spotkac. wierze w Twoja kreatywnosc daj cos od siebie - nie kopiuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mart_Verum Napisano 25 Listopada 2013 Autor #95560 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Chcesz mi powiedziec, ze kazda klasa na serwerze jest klasa autorska? Nie sadze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 25 Listopada 2013 #95574 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Jak dla mnie klasa jest za słaba, po za tym nie dostosowałaś się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 2 Grudnia 2013 #96879 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2013 Brak zainteresowania //zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 #105003 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Zamykam i zostawiam dla informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 #105004 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi