#RELOP Napisano 21 Listopada 2013 #94240 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Prosiłbym o przywrócenie mapy jail_F4E2, ponieważ była to mapa na której można było kreatywnie prowadzić i łatwo ogarnąć TT. Ta mapa jest bardzo prosta, nie ma za dużo osobnych pomieszczeń, dzięki czemu, nie trzeba niczego długo szukać. Jeżeli ktoś się będzie wypowiadał, to nie pisać na nie, bo laguje. Nikomu nie laguje ta mapa, oprócz Mr Lesowi, ponieważ ma za słabą kartę graficzną.(za mało fps) Co wy na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 21 Listopada 2013 #94284 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Po co ją wgrywać, skoro nikt jej nigdy nie wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94292 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 freezaut ta mapa jest wybierana ale jak na nią sie zmieni od razu jakiś admin robi vote na zmianę mapy bo mu laguje i każdy bierze w vote tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94305 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 To jak biorą na tak znaczy że im także laguje a po co wybierają mape jeżeli potem chcą zmiany ? Nie mam pytań ja na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
#RELOP Napisano 21 Listopada 2013 Autor #94320 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 To jak biorą na tak znaczy że im także laguje a po co wybierają mape jeżeli potem chcą zmiany ? Nie mam pytań ja na Nie Umiesz czytać?! Pisałem, że TYLKO TOBIE LAGUJE. Wybierają w vote, że chcą zmianę, ponieważ dajecie ciąglę, ankę itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malu Napisano 21 Listopada 2013 #94365 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Jestem na Tak. Bardzo fajnie się prowadzi na tej mapce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94369 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Można ją przywrócić, bo aż tak strasznie nie lagowała. Poza tą, fajnie by było, gdybyście kilka nowych wgrali, bo ciągle jest anka, minecraft i snowyday, a przecież jest pełno mapek JB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 22 Listopada 2013 #94653 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 @Inwalida. Ostatnio wgrano 4 mapki, ale niestety żadna z nich nie działała i je usunięto :>. I raczej nie tylko Lesowi laguje, mi także, a mam dosyć dobry komputer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 23 Listopada 2013 #95116 Udostępnij Napisano 23 Listopada 2013 Relop mi nie tylko laguje bo jak patrze na chat gdy jest ta mapka co 2 wypowiedź to "laguje" i wolałbym bardziej usunięcie tej mapy i wrzucenie jakiś nowych niż jeżeli zabawiać się z tą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 24 Listopada 2013 #95426 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Mam słaby komputer ale mapa mi nie laguje , działa jak kazda inna. Jestem za, mapka spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Varg Napisano 24 Listopada 2013 #95510 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2013 Pozwoliłem sobie zamieścić ankietę, pokieruję się nią Jeśli będzie na tak, to przywrócę mapę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 25 Listopada 2013 #95770 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Mapa jest już długo na serwie proponuje nowe mapy. Pozatym nie podoba mi stwierdzenie łatwo ogarnąć tt, zazwyczaj takie mapy są strasznie nudne z tego co wiem na jailu chodzi o fun a co to za fun jak tt nie ma szansy sie zbuntować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikus Napisano 25 Listopada 2013 #95773 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 jestem za przywróceniem mapy gdyż była ona prosta w prowadzeniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 28 Listopada 2013 #96078 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2013 Hah cienki komputer dopiero teraz si?? skapn????em relop co napisa??e?? Komp za 3 tysi karta graficzna 4 gb ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89499 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 jail poland. Dlaczego? Łatwa do ogarnięcia Fajne pomieszczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 30 Listopada 2013 #89500 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 Hawkeye jest to temat o tym czy przywrócić mape jail_F4E2 a nie jaką nową dodać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 12 Grudnia 2013 #98825 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi