Skocz do zawartości

[ZAMKNIĘTY]Przywrócenie mapy

#RELOP

Rekomendowane odpowiedzi

Prosiłbym o przywrócenie mapy jail_F4E2, ponieważ była to mapa na której można było kreatywnie prowadzić i łatwo ogarnąć TT. Ta mapa jest bardzo prosta, nie ma za dużo osobnych pomieszczeń, dzięki czemu, nie trzeba niczego długo szukać. Jeżeli ktoś się będzie wypowiadał, to nie pisać na nie, bo laguje. 

Nikomu nie laguje ta mapa, oprócz Mr Lesowi, ponieważ ma za słabą kartę graficzną.(za mało fps)

Co wy na to?

To jak biorą na tak znaczy że im także laguje a po co wybierają mape jeżeli potem chcą zmiany ? Nie mam pytań ja na Nie

Umiesz czytać?! Pisałem, że TYLKO TOBIE LAGUJE.

Wybierają w vote, że chcą zmianę, ponieważ dajecie ciąglę, ankę itd.

Można ją przywrócić, bo aż tak strasznie nie lagowała. Poza tą, fajnie by było, gdybyście kilka nowych wgrali, bo ciągle jest anka, minecraft i snowyday, a przecież jest pełno mapek JB.

Relop mi nie tylko laguje bo jak patrze na chat gdy jest ta mapka co 2 wypowiedź to "laguje" i wolałbym bardziej usunięcie tej mapy i wrzucenie jakiś nowych niż jeżeli zabawiać się z tą

Mapa jest już długo na serwie proponuje nowe mapy. Pozatym nie podoba mi stwierdzenie łatwo ogarnąć tt, zazwyczaj takie mapy są strasznie nudne z tego co wiem na jailu chodzi o fun a co to za fun jak tt nie ma szansy sie zbuntować.

• 2 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...