Gość Guest Napisano 21 Listopada 2013 #94225 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Witam ! Mam pewien problem. Grałem sobie spokojnie na waszym serwerze Cod 200lvl i nagle wyskakuje mi, że mam bana.. w konsoli pisało mi że niby po teksturach chodziłem.. ale ktoś tu się pomylił chyba bo wgl na nie nie wchodziłem. Gra szła mi nie przeciętnie, miałem bardzo fajny item mianowicie "Zawodowy rusher" czy jakoś tak, chyba komuś to przeszkadzało.. Proszę o wytłumaczenie dlaczego dostałem bana bezpodstawnie. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin SQN. [AMXBans] There are 23 minutes and 49 seconds left of your ban. [AMXBans] Banned Nickname : Peacemaker [AMXBans] Reason : ' txt ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 1578070465 ' [AMXBans] Your IP : ' 91.188.98.254 ' [AMXBans] ======================================== Pozdrawiam Rafał (Peacemaker) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 21 Listopada 2013 #94247 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 SQN czekam na Twoją wypowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94415 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 gosciu, o ile sie nie myle to generalem po dachach na italy skakales od targowiska poczawszy w strone tunelu do hostow. Jezeli to nie ta sytuacja to opisz w jakiej dostales bana ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94498 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 Jeżeli za skakanie z dachu na targowisku oraz na daszek pokazany w załączniku, jest ban, to każdy w takim razie powinien go dostawać bo dużo osób tam chodzi. A z tego co mi sie wydaje to tam można chodzić.. Zwykli gracze mają zakaz udzielania się w dziale UnBan Team - ostrzeżenie. To jest jego Temat.. / Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94527 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 dokladnie tam byles lecz kawalek dalej ;p jezeli wyzej postawiony Gosc uzna ze to nie txt szczerze Ciebie przeprosze za moje zachowanie lecz moim zdaniem brakiem klasy tam mnie wejdziesz wiec sa to txt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 22 Listopada 2013 #94529 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 SQN nie TXT tylko zakazane miejsce ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 #94553 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 O ile dobrze pamiętam to nie jest txt , tak więc ban niesłuszny . Nie spotkałem się jeszcze aby za to miejsce banować , ale mogę się mylić. Ban już dawno minął , temat zamykam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 22 Listopada 2013 #94554 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi