Gość Guest Napisano 20 Listopada 2013 #94102 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Witam. Właśnie zostałem zbanowany za "mikrofon", przyznaję trochę mnie poniosła z tym śpiewaniem Sleeper'a ale myślę, że to już się nie powtórzy Y A R X A X Y Z Q 21.11.2013 DD2 ONLY Spotkała mnie dziś bardzo dobra niespodzianka ponieważ wygrałem w konkursie z matematyki, tzn miałem 1 miejsce To był mój bardzo szczęśliwy dzień a więc tryskam pozytywną energią oraz udało mi się znaleźć fajnego golfa 4 za dobrą kasę i z Niemiec W piątek prawdopodobnie będzie u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 20 Listopada 2013 #94103 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 wszysto gra, można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Listopada 2013 #94104 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 Dostałeś bana na 5 min...Następnym razem zastostuj się do wzoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 20 Listopada 2013 #94105 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi