Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93286 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Witam, mam taki problem, że jak się strzela z broni M4 to broń niby strzela ale widać, że zacina i robi przerwy. Nigdy tak nie było i utrudnia to grę, dodam, że na innych serwerach jest normalnie, myślałem, że to moja wina ale tak jest tylko na cod, jeszcze wczoraj rano było normalnie. Proszę o odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 18 Listopada 2013 #93322 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Tak samo zauwazylem ten proble, ale myslalem ze to poprostu lagi. Przydało by sie to naprawic. .\ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Listopada 2013 #93412 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 Podobny problem zauważyliśmy z kolegą czornym na ODD2 już jakiś czas temu. Podczas serii m4 zachowuje się,jakby miała "kaszel". Podaję link do podobnego tematu: http://multi-head.pl/topic/17024-strzelanie/#entry102849 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 18 Listopada 2013 #93439 Udostępnij Napisano 18 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi