Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92449 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Nick: Djoko Wiek: 16 Doświadczenie (w byciu adminem): Byłem kiedyś już na jednym serwerze adminem. Ale serwerownia padła. Znajomość AMXX (W skali 1-10): 7-10 Staż w CS-sie: 4 lata Steam / NonSteam: steam Link do gametracker.com z przegranymi godzinami: http://www.gametracker.com/player/Djoko/80.72.43.106:27022/ Dlaczego TY .!: Gdy gram na serwie jest dużo graczy, którzy są odpaleni albo łamią regulamin. Wtedy często niema admina. Jestem codziennie na serwie i służę pomocą. Czas jaki dziennie poświęcasz na CS-a: 4,5 godzin Kontakt: GG, steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92450 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jestem na TAK. Znam gościa i jest ogarnięty w tym temacie. Na pewno by był dobrym Adminem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 #92472 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Daje ci NEUTRAL -Wiek -Steam -Ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 17 Listopada 2013 #92500 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Na nie mało widuje cie na serwerze,. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neutron Napisano 17 Listopada 2013 #92518 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Zapraszam ciebie na ts'a jeśli posiadasz mikro. Bo chciał bym cie poznać. Na razie jestem na Nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 17 Listopada 2013 #92571 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jestem na nie. Nie spełniasz wymagań, dobij 30 godzin to zmienie zdanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 17 Listopada 2013 #92580 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 17 Listopada 2013 #92581 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ProSatanek Napisano 17 Listopada 2013 #92582 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trik3r Napisano 5 Grudnia 2015 #361977 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 [Wiadomość wygenerowana automatycznie] Temat został przeniesiony z "Podanie o admina COD 400 LVL" do "Kosz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi