Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91572 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ale mi wytluamczyles "..(L)" -.- i co mam czekac az naprawice " Niestety musisz czekać . Problem sam się rozwiąże w niedługim czasie , ale nie jestem w stanie ci powiedzieć ile to potrwa." WTF!!! powiem mi ktos chociaz na ile mam bana ? ip 83.20.109.250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91573 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ale mi wytluamczyles "..(L)" -.- i co mam czekac az naprawice " Niestety musisz czekać . Problem sam się rozwiąże w niedługim czasie , ale nie jestem w stanie ci powiedzieć ile to potrwa." WTF!!! powiem mi ktos chociaz na ile mam bana ? ip 83.20.109.250 Tak musisz czekać. Nic ci na to w tej chwili nie poradzę , bo nie jestem cudotwórcą. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91574 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi