Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91557 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Twój nick podczas gry: Wiesniak Godzina, data zdarzenia: 14:57, 15.11.2013r. Mapa: żadna STEAM_ID / IP: Brak Uzasadnienie: Dostałem bana za te bugi. Dajcie mi UB !!! bo to nie ja ! oto wycinek z konsolki: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin czorny. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : RaFiX # ElegaN Skilla : ] [AMXBans] Reason : ' Cheater ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 83.6.202.138 ' [AMXBans] ====================================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91559 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Zostałeś odbanowany. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone pozytywnie. Wracaj do gry i pamiętaj, żeby grać czysto. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi