Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91513 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Mam problem wczoraj zakupiłem właśnie stalkera próbowałem wbić ale pisało not could connect pomyślałem może spróbuje dzisiaj włączam csa wchodze na serwa i co widze Zostałeś zbanowany.Sprawdz konsole.Patrze do konsoli pisze tylko właśnie zostałeś zbanowany nic pozatym więc co mam zrobić bo pieniąszki jak narazie poszły na marne prosze odbanujcie bo nie wiem za co ten BAN!!!!???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 15 Listopada 2013 #91516 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Wywołane jest to błędami na serwerze, nie tylko Ciebie zbanowało, napisz odwołanie od bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91519 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Odwołanie nic nie pomoże muszisz poczekać , ban nie jest nałożony przez administracje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91520 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi