Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91512 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Twój nick podczas gry: karmazynowa broda Godzina, data zdarzenia: 15.11.2013r. ok. 14:00 Mapa: żadna STEAM_ID / IP: Brak Uzasadnienie:Mam bana na serwerownie przez te bugi. Dajcie mi UB. Prosze oto wycinek z konsoli. [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina YosemiteSam. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ha[K]eR = ) ) [AMXBans] Powod : ' Aimbot ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Multi-Head.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Twoje IP : ' 93.116.52.164 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja konsole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91515 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 To nie bug. Zostałeś zbanowany przez admina yosamitesam. Czekamy na dostarczenie demka przez admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91522 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 To nie bug. Zostałeś zbanowany przez admina yosamitesam. Czekamy na dostarczenie demka przez admina. No chyba NIE. Jak to nie jest nawet moje IP. Nie wiem wgl. na jakim serwerze to było zrobione i co to za nick głupi jest?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91523 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ban został usunięty . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91524 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi