Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91469 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin YosemiteSam. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ha[K]eR = ) ) [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 93.116.52.164 ' [AMXBans] ======================================= Ja mam nick Sheriff I nie znam tego kolesia Haker Gram Na Jail Break Prosze o UN BANA ! mam 2 cs i na jesdnym mam tego bana . a na drugim moge grac ale ten m i tnie wiec unban !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pionteczekessa Napisano 15 Listopada 2013 #91473 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Zapewne miałeś ten sam adres IP, a cziter dostał bana na wszystkie serwery. Ale z unbanem musisz poczekać na kogoś z UBTeam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91485 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Nałożyło ci się IP zbanowanego musisz pczekać na UB Team //Wypowiedź w Dziale UnBan Team + 1pkt ostrzeżeń | Procentowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Listopada 2013 #91487 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Zły dział przenoszę . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91496 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Skoro twierdzisz że na drugim cs możesz grać , czyli że ban nie jest na ip. W takim przypadku nic ci nie poradzę , graj na drugim cs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91501 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Skoro twierdzisz że na drugim cs możesz grać , czyli że ban nie jest na ip. W takim przypadku nic ci nie poradzę , graj na drugim cs. ale w 2 bindy sie niezapisuja !... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91503 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Masz zmienne ip więc nie odbanuje czita , zresetuj router . A bana mieć nie będziesz zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91504 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi