Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91430 Napisano 15 Listopada 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ha[K]eR = ) ) [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 93.116.52.164 ' [AMXBans] ======================================== Witam. chciałem dzis wejsc na server only dd2 i zobaczyłem że zostałem zbanowany,,, tyle że to nie jest mój nick i nikt nie grał na moim kompie oprócz mnie o 3 rano skonczyłem gre i było wszystko dobrze ,bez bana.... a teraz wchodze i widze że ban za aima -.-" Nigdy nie używałem cheatów.... Prosze to ogarnąc jakos ) dzięki
jar|luki Napisano 15 Listopada 2013 #91455 Napisano 15 Listopada 2013 zresetuj router jeżeli nie ty grałeś odziedziczyłeś IP czitera
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91529 Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Najaktywniejsi w tym temacie
1
Popularne Dni
15 Lis
4
Najaktywniejsi w tym temacie
jar|luki 1 post
Popularne Dni
15 Lis 2013
4 posts