Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91430 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : Ha[K]eR = ) ) [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ multi-head.pl/amxbans/ [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 93.116.52.164 ' [AMXBans] ======================================== Witam. chciałem dzis wejsc na server only dd2 i zobaczyłem że zostałem zbanowany,,, tyle że to nie jest mój nick i nikt nie grał na moim kompie oprócz mnie o 3 rano skonczyłem gre i było wszystko dobrze ,bez bana.... a teraz wchodze i widze że ban za aima -.-" Nigdy nie używałem cheatów.... Prosze to ogarnąc jakos ) dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 15 Listopada 2013 #91455 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 zresetuj router jeżeli nie ty grałeś odziedziczyłeś IP czitera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91528 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Ban zdjęty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91529 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi