Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91417 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Witam:) Mam taki problem z waszym serwerem dd2 gdy chce wejsc na serwer wyskakuje mi ze mam bana to wchodze na forum i sprawdzam amxbans a ty mi pisze "Adres IP ? 89.68.212.174. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany" to ja juz niewiem o co tutaj chodzi za kazdym razem co chce wejsc na serwer to mi wyskakuje o tym banie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n-ty dzien Napisano 15 Listopada 2013 #91425 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Jeśli masz routera, zresetuj go. Domyślam się,że zbyt często odświeżałeś serwer,chcąc na niego wbić i przez to zostałeś tak potraktowany. Jeśli nie pomoże,po jakimś czasie problem powinien zniknąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Listopada 2013 #91479 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi