Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91390 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Prosto i na temat: Chorąży: int -20 zdrowie 20 wytrzymałość 10 kondycha 0 3 rakiety o obszarowym działaniu + MP5 Duch Kapitana: int 0 zdrowie 35 wytrzymałość 10 kondycha 30 2 duchy o obszarowym działaniu , DMG+(int), regeneracja 20(!) Hp co 2 sekundy Galil i deagle Pokazuję tu słabość chorążego. Jak wiadomo nikt nim nie gra, duchem czasem ktoś się znajdzie. Sam próbowałem chorążym, ale bez inty z samym MP5 można iść spać od razu, a z intą znów HP niewiele. Rakiety działaj jak duchy ale czemu duch nie ma -20 int jak chorąży? A no bo ma 1 rakiete/ducha mniej. No ale.. inne bonusy w zupełności to rekonpensują. 20hp co 2 sekundy to chyba żadna klasa nie ma.. Do tego lepsze bronie i duża prędkość jak na start. Moja propozycja: Dodać chorążemu HE, 20 kondychy i 5 inty. A duchowi zmniejszyć regenerację do 5hp co 2 sekundy i odebrać po 10 życia i kondychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91409 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dobry pomysł.Dobry balans.Jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91415 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 bardzo dobry pomysl na zbalansowanie tych klas ale dodal bym chorazemu 10 inta a nie tylko 5 a 15 kondy by starczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nataliaa. Napisano 15 Listopada 2013 #91427 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Dobry pomysł. Jestem za tym , żeby było to -10/-20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91471 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Tymi klasami prawie nikt nie gra bo nie chodzi o to, ze np. chorazy jest slaby czy cos. Duchem owszem zdarzaja sie ale to raczej wejde pogram wyjde i nie wroce, takie typy. No i dochodzi jeszcze ochocze banowanie administracji za duchy/raki iz uwazaja, ze to miny i nie mowie tylko o tobie daro. Powinni dodac punkt, ze nie mozna strzelac duchami w szyby/okna/drabiny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi