Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91217 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Według mnie klasa Konspirant jest za mocna. Ma 1/1 ze scouta, ok, ale nie na nano albo coś. Rozumiem, że to jest premka i za cenę tez ma się jakość, ale dla mnie nie powinno działać NanoSuit na Konspirancie. Jeszcze ten nóż, ma też 1/1. Nie można ze scouta to z noża jadą. Nóż powinien być 1/2.To jest naprawdę dobra klasa i wiele ludzi nią gra. Dobra niech mają Podsumowując. Jestem za tym, aby nóż w Konspiranice był 1/2 oraz żeby NanoSuit na nim nie działało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91223 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Racja w sumie, bo każdy kto gra na serwie Konspirantem na Nanosuit szans nie ma. Zawsze ma minimum EMP. Popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reprezentant Napisano 14 Listopada 2013 #91226 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ta klasa nie będzie zmieniana było już to kilka razy poruszane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91243 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi