Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91172 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Witam piszę z propozycją o dodanie rs na rozgrzewke było by fajnie moim zdaniem to przykładowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91178 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Trochę do dupy ta muza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91179 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Muzyka mi sie podoba.Tylko niewiem czy to jest potrzebne na rozgrzewke.Można go ogólnie do gry wprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91187 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Myślę że nie. Bez muzyki jest git. Zresztą nowi gracze nie muszą mieć tyle ściągania. No i jeśli to wejdzie na pewno podmienię te dźwięki bo muzyką tego nazwać nie można :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91197 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 A można by dodać do rozgrzewki nie była by taka nudna a nutka mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
equinzy Napisano 14 Listopada 2013 #91257 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Nutka beznadziejna.. Ja tam nie rozumiem, po co wgrywac takie zbedne rzeczy, a pozniej plakac, ze cos sie psuje. Naprawde nie dacie rady wytrzymac te 50sec bez muzyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91272 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Ale po co te spiny ja nie powiedziałem że właśnie ta nutka ma być wgrana ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bydlak Napisano 14 Listopada 2013 #91378 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Czytać ze zrozumieniem panowie, napisał wyrażnie ze ta nuta to tylko przykład, ja ogólnie jestem na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91472 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Tylko nie jakies powery w stylu new shitu marilyn manson czy inne omeny od prodigy bo zwijalbym sie w kulke ze smiechu jakbym widzial scenke gdy leci refren new shitu czy prodigy czy jakeis techno a tu ledwo co ruszajac sie biegna ludzie. Juz bardziej pasuje jakies reggae/jazz moze pop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 15 Listopada 2013 #91486 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 Tak jak wiemy , rozgrzewka raz jest raz jej nie ma . Więc , jeżeli zostanie wgrany rs , to możesz przeszkadzać w grze . Moim zdaniem pomysł zbędny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi