Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91138 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Cześć,przed chwilą grałem na only DD2 i zauważyłem że coś jest z serwerem a dokładnie komendy /rank /top15 /rankstats te komendy nie działają.Chciałbym również dodać że gdy grałem i zabiłem gracza.I gracz inny miał ze mną asystę to mój nick się zmienił na WDST+kolodziej.Jeżeli ktoś z h@ znajdzie czas to prosiłbym o naprawienie tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAND. Napisano 14 Listopada 2013 #91145 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Chyba dalej jakieś prace trwają. Wszystko wróci do normy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sy[K]uS Napisano 14 Listopada 2013 #91146 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Na pewno już nad tym pracują, wszystko będzie dobrze, cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91157 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Nick się czasem tak zacina ale po chwili się zmienia a jeśli nie to musisz wyjść i wejść jeszcze raz na serwer a komendy nie działają, ponieważ ostatnio było włamanie na serwer i trzeba doprowadzić wszystko do porządku, więc jeszcze trochę to potrwa. Cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91170 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Okej,dzięki za info .Temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jar|luki Napisano 14 Listopada 2013 #91171 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 wyjaśnione zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi