Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #83902 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Twój nick podczas gry: DaroRRS Godzina, data zdarzenia: 20:35 13.11.13r. Mapa: de_westwood STEAM_ID / IP: 89.228.186.102 Uzasadnienie: Dostałem bana za "miny zbyt blisko okna". Problem w tym że nie mam min a zabiłem gracza z rakiety gdyż gram chorążym. Admin powinien patrzeć uważniej, nie grałem chyba 2 dni i w pierwszej rundzie taka jazda naprawdę nie napełnia mnie chęcią do gry na serwerze w przyszłym czasie:/ [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: pozdro 600 [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.multi-head.pl [AMXBans] Powod: 'Miny z byt blisko okna' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '89.228.186.102' [AMXBans] ======================================= Myślę że admin przyzna się i nie będę musiał szukać w HLTV, a sprawa rozejdzie się bez żadnych upomnień czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #84843 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Admin banuje chyba po to, żeby sobie dać bana czy coś, banuje za byle co i na dodatek nie daje żadnych ostrzeżeń a powinien napisać. Tak samo jak z TXT zamiast zgładzić czy upomnienie od razu ban nawet jeżeli to nie txt . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #83764 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Daro bylem na spect patrzylem na tego koleżkę co zabiłeś wszedł w miejsce i padl nie widziałem żadnej rakiety żeby tam leciała. Laffar jako admin nie znasz regulaminu i nie przestrzegasz go w ogóle i nie wiesz gdzie są tutaj txt a gdzie nie . Nie bede cię upominał że masz zejsc z txt albo slapować wszedłeś ban. Jak by ktoś był na aimie to też mam prosić o wyłaczenie go ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #83765 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Tylko, że to nie była TXT , zapraszam do tematu o TXT. Temat: http://multi-head.pl/topic/16697-txt-inferno/#entry101012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #81589 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 A to zmienia postać rzeczy, można się pomylić bo rakieta uderzyła za ścianką. W sumie admin na spect mógłby widzieć miny na biało.. heh tak jak to czasem jest że widzi jak na WH wszystkich na spect. W sumie to do zamknięcia albo usunięcia. Ban przez pomyłkę której admin nie mógł wychwycić ze swojego punktu widzenia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #81191 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Skoro wyjaśnione to zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #81192 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi