Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90867 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hej, mam problem mam windows 7 i, gdy jestem na jakimkolwiek zombie modzie wchodzę i zaczyna się masakra. Ścina się wszystko laguję się nie da się grać. dzieje się tak od kilku miechów. Ma cię jakieś porady? Przepraszam, za błędy lub coś, ale nie jestem z tego dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91030 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Hmmm a masz dobry komputer? bo być moze zainstalowałeś tego win 7 ale on tez swoje wymagania jezeli masz komputer słabszy to radze Ci się przezucic na win xp @PS Sprawdz czy masz zainstalowane sterowniki do grafiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 #93517 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 to nic nie da ;] Grafika musi byc mocna. Przerabialem ten temat z moim starym kompem setki razy. Na nowym dopiero cos ruszylo. Zmiana modeli ludzi juz dramatycznie wplywa na ilosc fps, a dodaj do tego innych graczy+zombie+mapa i tekstura na mapie+ kupe informacji na Hudzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 19 Listopada 2013 #93547 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Może masz w grafice zamiast openGL masz swoward i masz lagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LOVASSS Napisano 19 Listopada 2013 #93732 Udostępnij Napisano 19 Listopada 2013 Zły dział przenoszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi