Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hej Chciałbym dać wam pomysł na nową klasę i perk. Perk - Myślenie Odrzutowca. Dmg zwiększone o 10 procent, Grawitacja zmniejszona do 500, Niewidzialność spada do 65/255. Klasa - Odrzutowiec Ma szansę na odrzut 1/10, posiada usp 1/15 na natychmiastowe zabicie, wiartarkę i gdy kuca ma niewidoczność 70/255 i HE. To chyba tylę. Nazwa klasy: Odrzutowiec Jej umiejetności: niewidoczność, 70/255 natychmiastowe zabicie z usp 1/15 i szansę na odrzut 1/10 Jakie bronie posiada: Usp, Wiartarkę i HE Statystyki: Kondycja 15, Hp 10, wytrzymałość 0 i intelig. 0 Jaka umiejetność na klawiszu domyslnym: nie ma. Nazwa Perka: Dmg zwiększone o 10 procent, grawitacja zmniejszona do 500, niewidzialność spada do 65/255 Umiejetność: nIC ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Ja jestem za dodaniem tej klasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 17 Listopada 2013 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2013 Jak dla mnie perk jest przesadzony i to bardzo a klasa za dobra na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 Brak zainteresowania, oraz zamykam by uniknąć odświeżania tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2014 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi