Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90713 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam. Otóż ostatnio na komputerze stacjonarnym mam następujący problem. Po zrobieniu formatu i ponownym zainstalowaniu systemu oraz cs'a w ustawieniach grafiki mogę dać jedynie software. Stwierdziłem, że to problem nieaktualnych sterowników więc pobierałem wszystkie po kolei sprawdzając które wreszcie zadziałają i niestety żadne nie pomogły. Czy ktoś wie co jest grane? Po przełączeniu na d3d czy open gl wyskakuje że grafika nie spełnia wymagań, a na pewno je spełnia, ponieważ jest to ATI Radeon HD 4350 512mb, a mój brat mi płacze, że mu tnie, bo ma software. Czy ktoś jest w stanie pomóc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Listopada 2013 #90721 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Miałem identyczny problem na swoim laptopie i ustawiłem tylko żebym grę miał w oknie "Run in a window" dziwnie się gra tak ale zapobiegłem w ten sposób temu problemowi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90723 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Okej. Dzięki wielkie Chudy. Działa jak należy Chociaż, to raczej tymczasowe rozwiązanie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90733 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Ja miałem ten sam problem ale zainstalowałem odpowiednie sterowniki do karty graficznej i działało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90743 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Sterowniki do Karty graficznej były wszystkie po kolei instalowane od tych dołączonych z grafą po jedne z najnowszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi