Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90667 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Witam, mam pytanie czemu co tydzień albo co pare dni jest reset rank? po co tak? jak ledwo ludzie zabijaja minimum 1000 graczy, nie może być reset raz na miesiąc? albo chociaż raz na 2 miesiące? bo ludzie niektórzy chcią powalczyć o rank taka moja propozycja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90669 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Problem jest związany z hostingiem i leży po jego stronie, myślę że niebawem zostanie to naprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90670 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi