Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90868 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jestem na Tak. Sula jest z lekka ,,wredny'' ale ujdzie. Da rade ogarnia adminów. Spełnia wymagania na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90928 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jestem na Tak Ogarnięty,Miły,Kulturalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #90929 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jestem na tak -miły -ogarnięty -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #73316 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Jestem na nie albo mi się wydaje albo na DD2 masz przegrane 6 godzin, na DD2 DM 53 minuty, a na cod 800lv 13 godziny Nie błyszczysz aktywnością. a w dodatku jeszcze rangi UBT i Moderator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 13 Listopada 2013 #81705 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Hapciu 13 h? więcej Gdybyś wgl przeczytał podanie to byś wiedział trochę więcej. Na dd2 masz 6h. (gametracker sie zresetował). A o dd2dm to mam plany co zrobic jak dostane tutaj admina wiec nie martw sie. Wszystko ogarne Ranga ubt i moderator to nic trudnego i czasochłonnego... Co to masz zobaczyć kilka demek, sprawdzić screeny, dać ub, lub zamknąć jakiś temat przeglądając forum? To że ty nie ogarnąłeś ubt to już nie moja wina A tak wgl nie grasz na serwie to się nie wypowiadaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 13 Listopada 2013 #81576 Udostępnij Napisano 13 Listopada 2013 Sory, że tak spamuje, ale to jest śmieszne, sprawdzamy jego aktywność na Codzie nie na innych serwerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91184 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Jestem na tak. Mimo, że ma już admina na dd2, moderatora i jest w ub team, to uważam, że sobie poradzi. W 2 dni nabił 20h, więc widać, jak często gra. Doświadczenie posiada spore, więc nie ma problemu, że nie ogarnie. Praktycznie caaały czas siedzi na forum, nawet jak jest u mnie to co chwile wbija na forum, interesuje się po prostu życiem multi-head. Poradzi sobie. Powodzenia Sula. :* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 14 Listopada 2013 #91220 Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Oczywiście, że jestem na TAK! Długo jest ze serwerownią i ma duże doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BounDer Napisano 16 Listopada 2013 #92198 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie***Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera. Uzasadnienie: Wyjaśnione z Sulą. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi