Skocz do zawartości

[ODRZUCONE]podanie sula

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem na nie albo mi się wydaje albo na DD2 masz przegrane 6 godzin, na DD2 DM 53 minuty, a na cod 800lv 13 godziny

Nie błyszczysz aktywnością. a w dodatku jeszcze rangi UBT i Moderator.

Hapciu 13 h? więcej :) Gdybyś wgl przeczytał podanie to byś wiedział trochę więcej. :)

Na dd2 masz 6h. (gametracker sie zresetował). A o dd2dm to mam plany co zrobic jak dostane tutaj admina wiec nie martw sie. Wszystko ogarne :)

Ranga ubt i moderator to nic trudnego i czasochłonnego... Co to masz zobaczyć kilka demek, sprawdzić screeny, dać ub, lub zamknąć jakiś temat przeglądając forum? 

To że ty nie ogarnąłeś ubt to już nie moja wina :)

A tak wgl nie grasz na serwie to się nie wypowiadaj.

Jestem na tak.

Mimo, że ma już admina na dd2, moderatora i jest w ub team, to uważam, że sobie poradzi. ;) W 2 dni nabił 20h, więc widać, jak często gra. Doświadczenie posiada spore, więc nie ma problemu, że nie ogarnie. :D Praktycznie caaały czas siedzi na forum, nawet jak jest u mnie to co chwile wbija na forum, interesuje się po prostu życiem multi-head. :P Poradzi sobie. ;)

Powodzenia Sula. :*

***Wiadomość wygenerowana automatycznie***

odrzuc.png

Witaj. Twoje podanie zostało odrzucone przez administratorów. Oznacza to iż nie zostałeś przyjęty na stanowisko administratora tego serwera.

Uzasadnienie: Wyjaśnione z Sulą.

Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post i poproś o ponowne otwarcie

Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...