Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90465 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Witam straciłem lvl wysyłałem wiadomości do administartora ale nic był jakis buug w grze wszyscy stracili ale odzyskali ja jednak nie, co mam robić żeby odzyskac lvl?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90467 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Na codach byl reset lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90468 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Na codach byl reset lvl. To prawda ale to było dzis gdzie nastapił buug lvl i nagle wskoczył mi z 56 na 800 i nie tylko mi a kazdemu kto wtedy gral lecz ludzie je odzyskali wejdz sobi na serwer i zobacz ja musze grac od 0 inny odzyskali to gdzie tu jest sprawiedliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 11 Listopada 2013 #90490 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Jeśli będzie taka możliwość, odzyskasz lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 12 Listopada 2013 #90549 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Na pewno gracz nie odzyska lvl gdyż gdy po dodaniu bądź zabraniu EXPA przez H@ występują problemy i bugi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudy Napisano 12 Listopada 2013 #90661 Udostępnij Napisano 12 Listopada 2013 Lionblade nie wiesz o co chodzi więc się nie udzielaj, nie się niepotrzebnie fermentu, wczoraj gracze którzy stracili lvl je odzyskali poprzez oddanie ich przez admina, nie pamiętam kiedy byłeś na serwerze więc nie masz o niczym pojęcia co się teraz tam dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 15 Listopada 2013 #91530 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi