Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90207 Napisano 11 Listopada 2013 Modyfikowane ? ? hahah wasz super admin chudy kazał mi zmienić format na tga czy jakis tam więc jak kurwa to niby moja wina ? hmmm . ? bravo widzie bardzo ogarnietą macie serverownie i adminów .. aż nie wiem czy mam się smiać czy płakać po prostu nie wierze.. BEZ POZDROWIEŃ ..
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90212 Napisano 11 Listopada 2013 są moje ss wrzucone w formacie bmp ale kolesiowi nie pasowało i chciał żebym zmienił format to zmieniłem . Byłem administratorem servera COD i dobrze wiem że nie można czegoś takiego robić ale jak jakiś geniusz prosi o zmienienie formatu to co kurwa mam zrobić ? ? hmm ? zobaczcie sobie 1 ss które wrzuciłem w formacie bmp takie jak mi zrobił wasz mistrzowski admin .
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90217 Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Popularne Dni
11 Lis
3
Popularne Dni
11 Lis 2013
3 posts