Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90207 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Modyfikowane ? ? hahah wasz super admin chudy kazał mi zmienić format na tga czy jakis tam więc jak kurwa to niby moja wina ? hmmm . ? bravo widzie bardzo ogarnietą macie serverownie i adminów .. aż nie wiem czy mam się smiać czy płakać po prostu nie wierze.. BEZ POZDROWIEŃ .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90212 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 są moje ss wrzucone w formacie bmp ale kolesiowi nie pasowało i chciał żebym zmienił format to zmieniłem . Byłem administratorem servera COD i dobrze wiem że nie można czegoś takiego robić ale jak jakiś geniusz prosi o zmienienie formatu to co kurwa mam zrobić ? ? hmm ? zobaczcie sobie 1 ss które wrzuciłem w formacie bmp takie jak mi zrobił wasz mistrzowski admin . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90217 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Wątek został zamknięty przez moderatora forum. Jeśli się z tym nie zgadzasz raportuj ten post u moderatorów lub administratorów. Pozdrawiamy Zespół Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi