Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90202 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Może zacznę tak ! hahahahahaha ! pozdrawiam admina ** Procentowy ** który nawet nie raczy wejść na forum i zobaczyć czy ktoś przypadkiem nie dostał unbana , macie siwetnego admina naprawdę pozdrawiam A tak w temacie niby miałem aktywnego bana ale zostałem odbanowany bo ss czyste więc OGAR !! A ten procentowy niech sie ogarnie i zacznie czytac forum a nie nabija lvl na servie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90204 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 Hmm, przez moje przeoczenie dostałeś ub, lecz ban wrócił. Nie masz ub. Ss były modyfikowane. /close. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Guest Napisano 11 Listopada 2013 #90205 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2013 ***Wiadomość wygenerowana automatycznie*** Witaj Graczu. Twoje ss`y bądź odwołanie od bana zostało rozpatrzone negatywnie. Zostałeś uznany za cheat`era i dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona. Jeśli się z tym nie zgadzasz napisz odwołanie od bana. Masz na to 24 godziny od tej decyzji. Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana. Pozdrawiamy, Administracja Multi-Head.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi